Wat zijn de voordelen van een Vandyck dekbedovertrek?

Wat zijn de voordelen van een Vandyck dekbedovertrek?
Vandyck is een Nederlands familiebedrijf waar kwaliteit voorop staat. Iedereen heeft andere slaapwensen en daarom heeft Vandyck een groot aanbod in dekbedovertrekken vervaardigd vanuit diverse materialen, verschillende maatvoeringen en prachtige designs. Lees meer wat de voordelen zijn van een Vandyck dekbedovertrek.

Praktisch en mooi
De dekbedovertrekken van Vandyck hebben allemaal een praktische flessenhalsinstopstrook om het opmaken van het bed te vereenvoudigen. Dit Nederlandse merk heeft een degelijke kwaliteit en weet qua smaak natuurlijk haarfijn wat men hier mooi vindt. De Best Linnen heeft altijd een grote voorraad van dit merk in huis bij Morgana de Best Noy waardoor je het ook snel in huis hebt. Online kan men door het grote aanbod heen wandelen en in de fysieke winkel in Boxmeer kan men goed de juiste kleuren zien en voelen hoe lekker de materialen aanvoelen. Waarschuwing: iemand live gezien en gevoeld is vrijwel gegarandeerd kopen. Want als je eenmaal een Vandyck gezien en gevoeld hebt ben je naar alle waarschijnlijkheid verkocht!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
Wat men bij de Best Linnen ook enorm belangrijk vindt is het feit dat Vandyck ook een bedrijf is waar je met een gerust hart een dekbed kunt aanschaffen. Niet alleen vanwege de hoge kwaliteit en de vijf jaar garantie maar ook vanwege het verantwoord ondernemen.

Voor alle Vandyck donsdekbedden en dons- en verenkussens geldt namelijk dat deze diervriendelijk geproduceerd zijn. De ganzen worden dus absoluut niet levend geplukt, wat bij andere merken dus wel het geval kan zijn. Ook de omstandigheden op de boerderijen waar de ganzen lopen zijn goed. Dit wordt regelmatig door eigen mensen van Vandyck ter plaatse gecontroleerd.
Zo slaap je toch nog lekkerder onder een dekbed van Vandyck?!

Bekijk ons assortiment  Neem direct contact op

Andere blogs die wellicht interessant zijn:

Wanneer moet een dekbed vervangen worden?
Beddengoed kopen, waar moet u aan denken?
Allergisch? Kies voor een donzen dekbed
Hoe kiest u het beste winterdekbed?