Waarom een flanellen dekbedovertrek?
Flanel is een goede materiaalkeuze wanneer u houdt van een behaaglijk warm bed.Houdt er rekening mee dat er grote verschillen zitten in de kwaliteit van flanellen dekbedovertrekken. Zo vindt u bij ons geen synthetische vezels, omdat deze snel  hun kwaliteit zullen verliezen. Met merken als Vandyck en Estenza haalt u gegarandeerd een prachtige duurzame flanellen dekbedovertrek in huis. Zo komt u de winterse avonden comfortabel door.

Flanellen dekbedovertrek
Wanneer wij spreken van flanellen dekbedovertrekken dan spreken wij niet van de synthetische variant, maar puur van de dekbedovertrekken die van katoen worden vervaardigd. Deze dekbedovertrekken zijn dus uitsluitend gemaakt van één of tweezijdig geruwd katoen. Onze flanellen dekbedovertrekken zijn altijd van 100% katoen. Het verschil met gewoon katoen is dat flanel wordt gemaakt van los gesponnen garen dat geweven is in een linnen- of keperbinding. Deze dekbedovertrekken hebben dus alle voordelen van katoen. Katoen is 100 % natuurlijk en isoleert en ventileert goed. Het is lekker soepel en vocht absorberend. Bovendien is katoen ook wasbaar wat door de meeste mensen als zeer prettig wordt ervaren. Flanel is dus in feite opgeruwd katoen en door het opruwen ontstaat er, hoe tegenstrijdig dit ook klinkt, een extra zachte bovenlaag. Met als resultaat: een lekker dik, fluffy en wollig gevoel in uw dekbedovertrek.

De Best Linnen
De Best Linnen, met haar fysieke winkel Morgana de Best Noy in Boxmeer, heeft een enorm breed assortiment in dekbedovertrekken van verschillende merken en materialen waaronder heerlijke, behaaglijk warme flanellen dekbedovertrekken. Doe inspiratie op in de winkel of bekijk ons assortiment online. Laat u inspireren! Bekijk hier onze flanellen dekbedovertrekken.

Bekijk onze flanellen dekbedovertrekken