Bella Donna molton voor ultiem slaapcomfort

Tussen uw matras en uw hoeslaken kunt u een molton gebruiken om uw matras optimaal te beschermen. Wanneer u zich bedenkt dat u gemiddeld 7 uur per nacht doorbrengt op uw matras is extra bescherming en comfort best een goed idee, nietwaar?

Waarom een molton gebruiken?

Een molton is geen must, maar is absoluut prettig voor u en uw matras. Waarschijnlijk ziet u na een tijdje dat de tijk van uw matras smoezelig wordt, door bijvoorbeeld transpiratie. Daar beschermt de molton onder andere tegen. Zie het als schoenpoetsen, dit hoeft u ook niet te doen, maar uw schoenen gaan zeer zeker langer mee en blijven ook mooi wanneer u dit wel geregeld bijhoudt. Wanneer u de molton ook af en toe wast, hoe mooier en schoner uw matras blijft. Dit geldt trouwens ook voor uw hoofdkussen die misschien nog wel meer te verduren heeft gedurende de nacht. Bescherm uw kussen en uzelf ook met een speciale molton voor uw kussen.

De Bella Donna Edel of de Clima molton?

Bella Donna heeft een Bella Donna Edel Molton en een Bella Donna Clima molton ontwikkeld. De moltons van Bella Donna hebben een uitmuntende kwaliteit en pasvorm. Zij hebben een dubbele stretch waardoor het niet lubbert, niet ophoopt, niet rimpelt of uit de vorm schiet. De Edel Molton is een molton op katoenbasis, deze is heerlijk zacht en extreem absorberend. Deze molton biedt een uitstekende bescherming van uw matras. Wanneer u een topper op uw matras heeft liggen heeft Bella Donna hier ook speciale moltons voor ontwikkeld om die perfecte pasvorm belofte te kunnen behouden.  De Clima molton is een uitstekende keuze wanneer u allergisch bent voor huisstofmijt en veel transpireert. De Clima molton beschermt tegen bacteriën, geuren en huisstofmijt door de Tencel vezel. Deze vezel zorgt voor een droog en gezond slaapklimaat en is volledig biologisch afbreekbaar.

Bella Donna molton koopt u bij Morgana De Best-Noy

Voor professioneel advies bij het maken van de beste keuze op slaapgebied brengt u een bezoekje aan Morgana De Best-Noy in Boxmeer. Deze slaapspecialist staat al jaren voor haar klanten klaar. Ook online vindt u hier een snelle, uitstekende service met bijvoorbeeld gratis levering.

BEKIJK ONZE BELLA DONNA MOLTONS