Bella Donna Jersey Hoeslaken Duitse kwaliteit met Egyptisch comfort

Bella Donna Jersey hoeslakens hebben een prachtige, duurzame kwaliteit. De Duitse term spanntuch zegt alles; deze hoeslakens zitten superstrak om het matras. Deze hoeslakens trekken niet, rimpelen niet en laten geen plooien achter. Eenvoudig in de opmaak en met een ongekend slaapcomfort.

Verwen uzelf met Egyptisch katoen verwerkt met zijdeproteïne en Aloë Vera

De kwaliteit van de Bella Donna hoeslakens is onevenaarbaar. De jersey heeft een dubbele stretch is twee keer zo dik, en is mooi strak om het matras te plaatsen. De Bella Donna Hoeslakens hebben een unieke breedte en lengte stretch, waardoor de perfecte pasvorm bereikt wordt. Door het Egyptisch katoen met zijdeproteïne en Aloë Vera zijn deze hoeslakens van heerlijk, comfortabel zacht materiaal. Wat bovendien zeer duurzaam is en 100 % pillingvrij.

Bella Donna Hoeslaken voor ieder matras

De standaard Bella Donna hoeslakens zijn rondom voorzien van elastiek en hebben een hoekhoogte van dertig centimeter. Maar Bella Donna biedt meer dan standaard. Zo is er ook een Bella Donna La Piccola, Bella Donna La Piccola XL, Bella Donna Premium, Bella Donna Professional, Bella Donna Edel Frottee en een Bella Donna Alto.
Het Bella Donna Piccola hoeslaken is bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor toppers. Niets is zo vervelend als een hoeslaken dat je topper bij elkaar trekt. Dit hoeslaken heeft een minder hoge hoek waardoor deze uitstekend om iedere topper past. Ook de Bella Donna Piccola is verkrijgbaar in de 54 kleuren. De Bella Donna Alto is speciaal ontwikkeld voor extra dikke matrassen tot 40 cm dik om topper én matras in een keer op te maken. Weten welk hoeslaken het beste bij u past? Vraag uw slaapspecialist.

Morgana kiest voor Bella Donna

Morgana De Best-Noy, de slaapspecialist van de regio kiest al jaren voor Bella Donna. ‘Wij gaan voor kwaliteit en Bella Donna is daar uitmuntend in. Dat een goed matras belangrijk is weet iedereen, maar onderschat het slaapcomfort van de aankleding van uw bed niet. Vrijwel iedereen die Bella Donna hoeslakens, moltons of kussenslopen heeft geprobeerd komt weer terug. Want als u dat eenmaal heeft geprobeerd voelt al het andere als een forse stap terug. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze in uw hoeslaken. Welke maatvoering, welke kwaliteit, welke prijs? Samen met u kunnen wij uw bedtextiel aanpassen op uw slaapwensen.

BEKIJK ONZE BELLA DONNA JERSEY HOESLAKEN