Essenza dekbedovertrek de voordelen
Essenza is één van de betere merken dekbedovertrekken van Europa. De voordelen van een Essenza dekbedovertrek zijn onder meer de trendsettende designs, de ruime instopstroken, maatschappelijk verantwoord ondernemen en de prijs kwaliteit verhouding. Deze voordelen lichten wij graag even toe.

Essenza dekbedovertrekken; trendsettende designs
Essenza is één van de betere en mooiere merken dekbedovertrekken die Nederland kent. Dit merkt creëert het ultieme thuisgevoel. Met het prachtige homewear, zoals badjassen en pyjama’s, maar ook de mooiste accessoires om uw slaapkamer mee te verfraaien. Denk hierbij aan prachtig bedlinnen, plaids en kussens. In een continue veranderde vaak haastige wereld wordt fijn thuiskomen steeds belangrijker. De slaapkamer is natuurlijk de ultieme plek om te ontspannen en weer op te laden. Voor ieders smaak en voor iedere sfeer is er wel een dessin te vinden wat bij u past. Romantische bloemendesigns, verrassende abstracte dessins, neutrale kleuren of ruige dierenprints. Waar droomt u bij weg?

Essenza verantwoorde keuze
Bij Essenza werken en produceren ze met de nodige zorg en aandacht voor mens, milieu en maatschappij. Essenza is continu bezig de organisatie, en met name het ontwikkel- en productietraject, verder te verduurzamen en hun maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen over alle schakels in de keten heen. Zo haalt u met een Essenza dekbedovertrek een verantwoorde keuze in huis. En dat slaapt wel zo lekker!

Bekijk Essenza online of in de winkel
Bekijk het ruime assortiment van Essenza via onze site en visualiseer deze in uw slaapkamer. Wilt u toch liever de kleuren in het echt bekijken of de stof even voelen dan bent u meer dan welkom in onze fysieke winkel Morgana de Best Noy in Boxmeer. Hier staan wij met passend advies voor u klaar.

Bekijk Essenza online