Comfortabel slapen op Bella Donna hoeslakens

De hoeslakens van Bella Donna zijn waarschijnlijk de meest geliefde hoeslakens die we kennen. Waar ze om bekend staan? Om de mooie kwaliteit en de perfecte pasvorm. Als u ’s morgens uitgerust opstaat dan ziet het hoeslaken er nog steeds onbeslapen uit. Hoe kan dat? Wij leggen dat graag uit.

Bella Donna hoeslakens 100% kwaliteit

De Bella Donna hoeslakens bestaan voor 97% uit Egyptisch katoen verwerkt met Aloë Vera en zijdeproteïne. De overige 3% is Elastan en precies die combinatie zorgt voor de perfecte pasvorm. Wanneer u zich beseft dat u gemiddeld wel 6 tot 8 uur op een hoeslaken ligt is het eigenlijk vreemd dat sommige mensen zich helemaal niet afvragen welk materiaal het beste bij hen past. Eenmaal geslapen op een Bella Donna hoeslaken dan wilt u niets anders meer. De hoeslakens liggen qua prijs iets hoger dan het gemiddelde hoeslaken, maar de duurzaamheid en het slaapcomfort maken dit ruimschoots goed. De prijs-kwaliteitverhouding is dan ook uitstekend bij dit merk.

Bella Donna Hoeslaken in diverse kleuren

Naast de mooie kwaliteit zijn Bella Donna Hoeslakens verkrijgbaar in maar liefst 54 kleuren. Zo vindt u altijd de perfecte match bij uw dekbedovertrek. Ook zijn er diverse afmetingen voor een eenpersoons- of tweepersoonsbed, maar ook voor extra dikke matrassen of een hoeslaken waarbij rekening is gehouden met een topper. Zo heeft u altijd de belofte van een perfect aansluitend hoeslaken. De Bella Donna Hoeslakens zijn bovendien pillingvrij, dus geen vervelende, lelijke bolletjes op uw hoeslaken meer.

Bella Donna Hoeslakens bij Best Linnen

Twijfelt u tussen de maatvoering of de kleur? Wandelt u dan gerust eens binnen bij Morgana De Best-Noy in Boxmeer of neem een kijkje op hun website. Zowel online als offline vindt u mensen met kennis, bovendien kunt u alle 54 kleurtjes op uw gemak bekijken. Ook via de website kunt u een kleurstaaltje opvragen. Op welke kleur Bella Donna Hoeslaken zou u het liefst ontwaken?

BEKIJK ONZE BELLA DONNA HOESLAKENS