Silvana support kussen voor de beste ondersteuning

Het juiste kussen zorgt ervoor dat uw nek in één lijn komt met uw wervelkolom, ongeacht wat uw slaaphouding is. Hierdoor wordt de stand van uw wervelkolom gecorrigeerd en worden uw spieren ontlast. Een goed hoofdkussen zorgt voor een ontspannen lichaam en als gevolg daarvan een betere nachtrust. Last van een stijve nek, snurken of hoofdpijn? Ook daar helpt het juiste kussen bij. Silvana Support kussens zijn al ruim dertig jaar het best verkrijgbare nek ondersteunende hoofdkussen. U weet wel, het kussen met de gezichtjes!

Silvana support kussen ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten

De beste wordt je niet zomaar, daar gaat heel wat onderzoek aan vooraf. Silvana support kussens zijn ontwikkeld met fysiotherapeuten en zodoende zijn er zes verschillende type kussens ontwikkeld. Voor rugslapers, zijslapers, lange en kleine mensen én van superzacht tot lekker hard. Ieder kussen is op haar beurt weer tot in de kleinste details uitgedacht voor een optimale ondersteuning en uiteraard uitgevoerd met de allerbest mogelijke materialen.

Verschillende Silvana Support kussens

Zoals gezegd zijn er zes verschillende hardheden verkrijgbaar die, zowel in standaard 60 bij 70, als in de kleinere 50 bij 70 variant verkrijgbaar zijn. Men zegt vaak dat een kussen nu eenmaal bedoeld is om in te deuken, op te schudden, dubbel te leggen of de halve nacht mee te stoeien. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet meer. Vroeger sliep men op een rijtje stenen en tegenwoordig is uw hoofd op het juiste kussen leggen het enige wat u zou hoeven te doen wanneer u comfortabel wilt slapen. Natuurlijk moet u dan wel weten wat uw perfecte kussen is. De Silvana Support kussens hebben een subtiel schouderboogje waar uw schouder in rust wanneer u op uw zij wilt liggen, een latexrolletje voor in uw nek en het overige deel van het kussen bestaat uit losse vezels in verschillende compartimenten. Wanneer u het latex rolletje verwijderd kunt u het kussen ook eenvoudig wassen.

Morgana ondersteund in uw zoektocht naar het perfecte kussen

De Silvana Support kussens zijn er in zes variaties. De meest zachte uitvoering is de Silvana Support Grenat, de zachtste en dunste variant uit de Silvana Support collectie. Daarna volgt het perfect zachte Saphir kussen. Een zacht en soepel kussen vindt u in de Emerald variant. Een ideaal kussen voor wanneer u een gemiddeld postuur en een normaal matras heeft.
Liever iets steviger? Dan is de Fluorine wellicht de beste keuze. De Silvana Support Cristal is de op één na stevigste variant uit de Silvana Support collectie. De Silvana Support Larimar is de stevigste en dikste variant, ideaal voor als u bijvoorbeeld groter dan gemiddeld bent. Neem de 50 bij 70 variant zodat u meer matras overhoudt. Weet u niet precies welk hoofdkussen het beste bij u past? Geen probleem. Vraag de adviseur van de Best Linnen klantenservice online om hulp of wandel eens binnen bij Morgana De Best-Noy in Boxmeer er staat altijd een slaapexpert voor u klaar, want al heeft u nog zo’n fantastisch matras als uw kussen slecht is slaapt u nog niet comfortabel.

BEKIJK ONZE SILVANA SUPPORT KUSSENS