Allergisch? Kies voor een donzen dekbed!

Soms worden er fabeltjes de wereld in geholpen die hardnekkig zijn. Zoals het zogenaamde feit dat wanneer u een allergie heeft u het beste voor een synthetisch dekbed kunt kiezen. Men beweert dat u huismijt alleen kan voorkomen door het dekbed regelmatig op 60 graden te wassen. Maar nog veel beter dan genezen is nog altijd voorkomen. Dus waarom geen dekbed kiezen waar huismijt niet eens de kans krijgt om zich te nestelen? Lees mee over de beste oplossing voor een dekbed wanneer u of kinderen kampen met een allergie.

Donzen dekbed met de juiste tijk

Het ligt helemaal niet aan de vulling of de huismijt zich in uw dekbed wilt gaan nestelen. Het ligt aan de tijk. De tijk van een dekbed is simpel gezegd de stof, het omhulsel van het dekbed. Hoe is deze stof geweven? U kent vast wel de dekbedden waar de veertjes soms uitsteken? Dat is een dekbed waar de huismijt zich heerlijk in kan nestelen. Een goed dekbed met een goede tijk geeft huismijt geen enkele kans. Deze donzen dekbedden hebben een label waar Nomite opstaat en verzekeren u van een uitstekend anti allergie dekbed.

Dons dekbed ook voor allergieën

Omdat een donzen dekbed licht en luchtig is, goed vochtregulerend is en uitstekend isoleert heeft dons de voorkeur bij de meeste mensen. Doordat het perfect om uw lichaam valt geeft het een lekker luxe gevoel. Niet te zwaar, niet te warm, niet te koud en niet klam. Bovendien geen dekbed voor huismijt om zich in te verschuilen. Want een dekbed waar u iedere nacht onder ligt mag wel van een mooie, fijne kwaliteit zijn en zeker geen broedplaats voor de allergie van u of uw kinderen.

Zeker weten dat u het juiste donzen dekbed aanschaft? Loop dan binnen bij een speciaalzaak, zoals Morgana de Best Noy in Boxmeer zij weten alles op het gebied van slapen.

Bekijk ons assortiment  Neem direct contact op

Andere blogs die wellicht interessant zijn:

Hoe kiest u het beste winterdekbed? 
Wanneer moet een dekbed vervangen worden?
Bamboe dekbed versus een katoenen dekbed. Wat zijn de voor- en nadelen?
Beddengoed kopen, waar moet u aan denken?