Wat zijn de voordelen van een Essenza dekbedovertrek?

Essenza dekbedovertrek de voordelen
Essenza is één van de betere merken die wij in Nederland kennen in dekbedland. Het is een Nederlands fabricaat dat als grote voordeel heeft dat het ook ‘onze’ smaak vertegenwoordigt. Essenza heeft actuele, zeg maar gerust trendsettende designs. Prachtige bloemdessins, abstracte designs en trendy dierenprints Maar naast mooi vertellen wij graag waarom een Essenza dekbedovertrek ook zo heerlijk slaapt.

Nederland voorloper dekbedovertrekken
Essenza en Vandyck zijn de beste en mooiste merken dekbedovertrekken die Nederland kent, die ook betaalbaar zijn. Wanneer je op de Europese beurzen rondloopt zie je dat Nederland echt koploper is wat betreft look en feel. Ook praktisch gezien loopt Nederland voorop met bijvoorbeeld de ruime instopstroken van 20 centimeter die Essenza zelfs als standaard heeft. Met een dekbedovertrek van Essenza haal je prachtig kwaliteit beddengoed in huis. Dat merk je wanneer je eronder ligt, maar ook na iedere wasbeurt. Je hoeft namelijk niet te schrikken wanneer deze fris gewassen hangt te wapperen, want echte kwaliteit behoudt zijn kleur en structuur. Dit is uiteindelijk goed voor de portemonnee én het milieu.

Essenza voor iedere slaapkamer
Essenza heeft diverse lijnen en thema’s ontwikkeld zodat er voor iedere slaapkamer wel een Essenza dekbedovertrek naar smaak is te vinden. Er is een casual lijn waar er bijvoorbeeld dekbedovertrekken verkrijgbaar zijn in een coole vintage stijl. Maar ook eyecatchers zoals mosterdgeel of het trendy poederroze. In het thema Celebrate is iedere overtrek een feestje op zich, met sjieke en tevens opvallende dessins, zoals pimpelmeesjes en bloemen. In het Thema dieren vind je bijvoorbeeld giraffen en luipaardprint prachtig te combineren met de Essenza sierkussens in de aansluitende thema’s.

Voordelen Essenza op een rijtje
-Trendsettende designs
-Betaalbaar
-Ruime instopstroken
-Kwaliteit dus beter voor milieu
-Voor ieders smaak

Bekijk Essenza online of in de winkel
Online kun je via de Best Linnen de vele dessins al bekijken en bedenken of deze mooi zullen passen in de slaapkamer. Wil je toch liever even de kleuren in het echt bekijken of de stof even voelen dan kun je terecht bij Morgana de Best Noy in Boxmeer waar ze je graag met passend advies te woord staan. Je bent meer dan welkom.

Bekijk ons assortiment  Neem direct contact op

Andere blogs die wellicht interessant zijn:

Wat bepaalt de warmteklasse van een dekbed?
Wanneer moet een dekbed vervangen worden?
Bamboe dekbed versus een katoenen dekbed. Wat zijn de voor- en nadelen?
Beddengoed kopen, waar moet u aan denken?