Moet ik mijn Bella Donna hoeslaken vervangen tijdens de winterperiode?

Bella Donna hoeslaken vervangen in de winter?
Als je eenmaal op een Bella Donna hoeslaken hebt gelegen wil je nooit meer iets anders. Misschien lig jij bijvoorbeeld op een Bella Donna premium en vraag je jezelf af of je jouw hoeslaken moet vervangen in de winter? Het antwoord is eigenlijk heel simpel; als jij dat wilt! Je hoeft een Bella Donna Hoeslaken niet perse te vervangen, maar voor de echte koukleumen hebben ze wel iets bijzonders op de markt gebracht.

Perfecte Bella Donna winter hoeslaken
Bella Donna heeft voor de echte koukleumen onder ons het Bella Donna Edel frottee hoeslaken. Dit eersteklas hoeslaken is gemaakt van badstof en daar zak je heerlijk warm in weg. De Edel Frottee is gemaakt van een combinatie van katoen, polyamide en elestan waardoor dit hoeslaken zijn prachtige kwaliteit ook naar vele malen wassen behoudt. Het hoeslaken is gemaakt van Egyptisch katoen en sluit net als ieder hoeslaken van Bella Donna altijd perfect aan, zodat je hoeslaken altijd plooivrij is en gegarandeerd niet opstroopt. Daardoor voelt ieder hoeslaken van Bella Donna in principe zacht en daardoor behaaglijk warm aan. De Edel Frottee is ook erg geliefd bij mensen met suikerziekte of slechte doorbloeding omdat het direct warm is.

Bella Donna koningin onder de hoeslakens
Bella Donna wordt als de koningin onder de hoeslakens gezien. Heerlijk, want wie wil er nu niet royaal slapen op een bijna koninklijk hoeslaken? Bella Donna heeft goed nieuws, want iedereen kan slapen als een keizer. Want dit merk staat bekend om de vele varianten en heeft dus absoluut voor ieder wat wils. Er zijn naast de 54 kleuren ook bijzonder veel maten en speciale uitvoeringen voor bijvoorbeeld waterbedden, boxsprings, extra grote bedden en topmatrasssen. Bella Donna hoeslakens zijn verwerkt met aloë vera en zijde proteïne waardoor het een zijdeachtig gevoel en prachtige glans krijgt. Bella Donna hoeslakens zijn pillingvrij, dus geen pluisjes, behouden hun kleur en zijn extreem duurzaam. Dat klinkt koninklijk nietwaar?

Bella Donna bij Morgan de Best Noy
Wanneer je al bekend bent met de koningin onder de hoeslakens, dan hoef je niet meer naar de speciaalzaak in Boxmeer te komen om de kwaliteit met eigen ogen te zien en beter nog zelf te voelen. Want wij kunnen het je wel vertellen maar Bella Donna is zelf nog het meest overtuigend. Ken je Bella Donna nog niet? Kom dan naar Morgan de Best Noy en laat je overtuigen!

Bekijk ons assortiment  Neem direct contact op Vraag kleurstaal aan

Andere blogs die wellicht interessant zijn:

Wat bepaalt de warmteklasse van een dekbed?
Wanneer moet een dekbed vervangen worden?
Bamboe dekbed versus een katoenen dekbed. Wat zijn de voor- en nadelen?
Beddengoed kopen, waar moet u aan denken?