Licht & luchtig zomerdeken

Ligt u ’s nachts te draaien in bed omdat u de slaap maar niet kan pakken vanwege de warmte? Dekbed om u heen, dekbed er vanaf. Wij hebben nu in plaats van een zomerdekbed ook een heerlijk zomerdeken. Deze zijn te verkrijgen in verschillende materialen zoals katoen, linnen of Tencel.

Het zomerdeken van het Duitse merk Bella Donna bevat de cellulosevezel Tencel. Het deken valt lekker luchtig om je heen. Het is leverbaar in 1 en 2 persoonsafmetingen. Het is uitwasbaar, praktisch, lekker om mee te nemen op vakantie. We hebben deze zomerdekens in een aantal verschillende kleuren, waaronder fris wit en amethist paars. Het is echt een fijn product, nog relatief onbekend. Het heeft een klimaatconcept waardoor het een stabiele temperatuur biedt, zodat u heerlijk fris de zomer doorkomt. De fantastische functionele vezels zorgen ervoor dat het zomerdeken vocht uitstekend opneemt en daarnaast ook nog bacteriën en geuren tegenhoudt! De toedekzijde van de zomerdeken bestaat uit hoogwaardig katoenjersey, natuurlijk veredelt met aloë vera en zijde proteïne. Het is een praktische, heerlijke en mooie deken wat een echte eyecatcher van de slaapkamer wordt. U kunt hem ook lekker meenemen naar beneden op de bank of in de tuin wanneer het afkoelt ’s avonds.

’s Morgens op 60 graden wassen, even ophangen en het deken is dezelfde avond weer droog. Wil je dit deken vandaag nog bestellen?

Bekijk ons assortiment  Neem direct contact op

Andere blogs die wellicht interessant zijn:

Wanneer moet een dekbed vervangen worden?
Beddengoed kopen, waar moet u aan denken?
Allergisch? Kies voor een donzen dekbed
Hoe kiest u het beste winterdekbed?