De voordelen van bedlinnen van De Best Linnen

De voordelen van bedlinnen van De Best Linnen
Het bedrijf achter de Best Linnen is Morgana de Best Noy uit Boxmeer. Deze slaapkamer specialist heeft al meer dan 100 jaar ervaring in slaapwensen. Met een eeuw aan vakkennis is het waarschijnlijk overbodig te zeggen dat het bedlinnen van de Best Linnen met de grootst mogelijke zorg is uitgezocht.

Beste bedlinnen
De familie de Best uit Boxmeer maakt hun naam waar wanneer het om bedlinnen gaat. Met hun ervaring en vakkennis weten ze uiteraard als geen ander het beste bedlinnen te selecteren. Voortdurend op de hoogte van de modernste technieken combineren zij het nieuwste op de markt feilloos met ouderwetse kwaliteit en service. Zij weten na honderd jaar klanten helpen natuurlijk dat geen enkele klant hetzelfde is.

Ruim aanbod
Bij de Best Linnen ben je aan het juiste adres voor de mooiste boxsprings, waterbedden en ledikanten. Maar ook voor het mooiste en fijnste bedlinnen zoals kussenslopen, hoeslakens, moltons, dekbedovertrekken, dekbedden en kussens is dit, zowel online als in de fysieke winkel, the place to be! Er is ruime keuze is kwaliteitsproducten met een perfecte pasvorm en een lange levensduur voor eerlijke prijzen. ‘Bij ons geen kleine lettertjes of vreemde stunts, maar altijd waar voor je geld. Gelukkig hebben we in al die jaren een trouwe klantenkring opgebouwd die dit ook doorvertellen, want mond-tot-mondreclame is nog altijd de beste reclame die er is, ook na honderd jaar!’

Uitstekende service
Dat de Best Linnen verstand van zaken heeft is natuurlijk een inkoppertje. Maar wist je dat de service ook uitstekend is? Zowel online als offline zijn een snelle levering en eenvoudig te retourneren garanties van dit bedrijf.Ook wanneer je belt of mailt krijg je altijd iemand aan de telefoon met kennis van zaken.

Familiebedrijf
Al vier generaties lang staan de vakmensen van dit familiebedrijf voor hun klanten klaar. Met een eerlijk en gedegen advies in bedlinnen en alle andere slaapwensen. ‘Een mooi idee dat wij al zolang bijna letterlijk dromen in vervulling laten gaan in de driehoek Nijmegen, Den Bosch en Venlo met ook uitstapjes buiten die driehoek. We hebben zelfs ooit een bed geleverd in Suriname. Maar we zijn toch vooral een begrip in het Land van Cuijk en de Maasduinen. We hopen dit nog 100 jaar te blijven doen!’

Bekijk ons assortiment  Neem direct contact op  

Andere blogs die wellicht interessant zijn:

Wanneer moet een dekbed vervangen worden?
Beddengoed kopen, waar moet u aan denken?
Allergisch? Kies voor een donzen dekbed
Hoe kiest u het beste winterdekbed?