5 tips bij het kiezen van het juiste beddengoed

Het juiste beddengoed kiezen; wij geven je 5 tips!
Bij het kiezen van het juiste beddengoed komt meer kijken dan wat je mooi vindt. Het hangt ook af van jouw slaapwensen. Wij geven je graag vijf tips waardoor je beter het juiste beddengoed kunt kiezen.

1) Weet de juiste maten!
Een inkoppertje wellicht, maar weet de maten van jouw beddengoed. Dus meet het matras en je dekbed op zodat het beddengoed ook perfect aansluit op jouw bed.

2) Investeer in kwaliteit!
Je gebruikt je bed natuurlijk iedere dag, wanneer je een product zo intensief gebruikt is het prettig wanneer je een mooie kwaliteit hebt die ook langer mooi blijft.

3) Speel eens met kleuren!
Stap eens uit jouw comfortzone en combineer met verschillende kleuren. Dat kan met je hoeslaken, maar ook met accessoires zoals kussens of een sprei.

4) Weet waar je ligt!
Bedenk goed hoe jouw slaapkamer situatie is. Heb je bijvoorbeeld een kamer op het Noorden, heb je graag een airco aanstaan of is je kamer gelijkvloers? Dit zijn allemaal meetpunten voor het bepalen van de warmtegraad van je dekbed.

5) Wat heb je nu?
Kijk voor je gaat shoppen eens naar wat je nu hebt. Heb je nu bijvoorbeeld dons, dan wil je dat waarschijnlijk ook zo houden. Dat geldt voor je dekbed, maar zeker over voor je hoeslaken. Lig je nu op een Bella Donna dan wil je echt nooit anders meer. Het is een kleine investering, maar als je dan bekijkt hoe lang goed beddengoed mee gaat is het in feite veel goedkoper.

Laat je adviseren voor het juiste beddengoed
De allerbeste tip is: laat je adviseren. Bij Morgana de Best Noy hebben ze altijd het nieuwste op gebied van beddengoed. Zoals het nieuwe Clima Dekbed. Dit dekbed heeft een vliesmengsel die ieder zijn eigen bijzondere eigenschappen heeft. In dit dekbed vind je onder andere kapok wat zorgt voor een goede vochtgeleiding. De lyocell vezels zijn gemaakt van eucalyptus bomen en zijn onder andere vochtabsorberend en mijtwerend. Er zit ook kamelenhaar in het Clima Dekbed dat zorgt voor een uitstekende vochtregulatie. De climavezels geven het dekbed extra volume. Dit Clima Dekbed zorgt voor een gelijkmatige warmte waardoor je in een rustige en diepe slaap komt. Het is ook nog eens verwerkt met Aloë Vera waardoor het extra zacht aanvoelt. Laat het team van Morgana de Best Noy jou meer vertellen over het Clima Dekbed of ondersteunen bij het kiezen van het juiste beddengoed.

Bekijk ons assortiment  Neem direct contact op Vraag kleurstaal aan

Andere blogs die wellicht interessant zijn:

Wat bepaalt de warmteklasse van een dekbed?
Wanneer moet een dekbed vervangen worden?
Bamboe dekbed versus een katoenen dekbed. Wat zijn de voor- en nadelen?
Beddengoed kopen, waar moet u aan denken?