Over ons

Bij De Best Linnen bent u aan het juiste adres voor kussenslopen, hoeslakens en moltons van hoogwaardige kwaliteit. Kiest u voor De Best Linnen dan kiest u voor elegante producten in combinatie met een perfecte pasvorm en een lange levensduur.

Verkoopteam

Morgana De Best-Noy

Het bedrijf achter De Best Linnen is De Best Noy BV uit Boxmeer. Een slaapkamer specialist die al meer dan 100 jaar in de regio Boxmeer kwaliteitsproducten levert. In de driehoek Nijmegen, Den Bosch Venlo is ons bedrijf een begrip. Al 4 generaties staan vakmensen van het familiebedrijf voor u klaar, om u met passie voor kwaliteit te voorzien van een eerlijk advies. Door jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over wat voor u het hoeslaken is met de perfecte pasvorm. Of dit nu een matras is van Auping of Hästens, voor boxspring, waterbed en topdekmatras geven wij het juiste advies.

Neem contact op

Veel gestelde vragen

Natuurlijk kunt u bij ons de producten ruilen of retourneren. Bij ruilen voor een ander product of tegoedbon is dat zelfs gratis. Bij retourneren betaalt u zelf de portokosten. Voor de instructies klik op deze link.

Uiteraard krijgt u garantie op onze producten. Dat mag u verwachten van zo’n mooi product. De leveringsvoorwaarden en  garantiebepalingen bij Bella Donna Shop kunt u met deze link bekijken.

 

Wij hebben ruime voorraden waardoor wij veel producten binnen één werkdag kunnen verzenden. Voor speciale kleuren en maten is de levertijd wat langer natuurlijk, en zullen wij u correct informeren wat de verwachte levertijd zal zijn. U betaalt geen verzendkosten bij De Best Linnen, ongeacht wat en hoeveel u bestelt.

Voor een matras met een dikte van 15-25 cm kunt u het beste de Jersey, Premium, Professional of Organic kiezen. De Frotté is uitgevoerd als badstof uitvoering.

Voor een topdekmatras tot 15 cm dik is de Piccola een perfecte oplossing. Als u een spilt topdekmatras heeft dient u ook de splitlengte op te meten zodat we de juiste kunnen bestellen.

Uiteraard dient u ook de breedte en lengte van het matras op te meten, en de bijpassende maat te kiezen in de shop.

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.