Retouren

Stuur een email naar info@debestlinnen.nl met uw ordernummer. Wij zenden u direct de instructies en retourformulier toe die u zo volledig mogelijk invult. Dit zorgt voor een snelle en correcte afhandeling.

Producten worden alleen vergoed die onbeschadigd, niet gebruikt en in originele verpakking terug gestuurd worden.

Veel gestelde vragen

Natuurlijk kunt u bij ons de producten ruilen of retourneren. Bij ruilen voor een ander product of tegoedbon is dat zelfs gratis. Bij retourneren betaalt u zelf de portokosten. Voor de instructies klik op deze link.

Uiteraard krijgt u garantie op onze producten. Dat mag u verwachten van zo’n mooi product. De leveringsvoorwaarden en  garantiebepalingen bij Bella Donna Shop kunt u met deze link bekijken.

 

Wij hebben ruime voorraden waardoor wij veel producten binnen één werkdag kunnen verzenden. Voor speciale kleuren en maten is de levertijd wat langer natuurlijk, en zullen wij u correct informeren wat de verwachte levertijd zal zijn. U betaalt geen verzendkosten bij De Best Linnen, ongeacht wat en hoeveel u bestelt.

Voor een matras met een dikte van 15-25 cm kunt u het beste de Jersey, Premium, Professional of Organic kiezen. De Frotté is uitgevoerd als badstof uitvoering.

Voor een topdekmatras tot 15 cm dik is de Piccola een perfecte oplossing. Als u een spilt topdekmatras heeft dient u ook de splitlengte op te meten zodat we de juiste kunnen bestellen.

Uiteraard dient u ook de breedte en lengte van het matras op te meten, en de bijpassende maat te kiezen in de shop.

Bij twijfel kunt u altijd contact met ons opnemen.