Wat zijn de voordelen van een splittopper hoeslaken?

Iedereen kent het belang van een goed matras. Natuurlijk wil je dat matras goed beschermen én er lekker op liggen. Het juiste beddengoed kiezen wordt nog wel eens onderschat. Wij vertellen je graag wat het juiste hoeslaken doet voor jouw matras en jouw nachtrust. Want met een goed passend hoeslaken bescherm je niet alleen je matras, maar door de uitstekende pasvorm ligt het ook perfect.

Hoe kies je het juiste hoeslaken?

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten hoeslakens. In diverse maten, materialen en kleuren. Met termen die voor een leek lastig te begrijpen zijn: percal, jersey, threadcount. Wat is belangrijk en waar moet je op letten? Allereerst moet je weten welk matras je hebt en welk hoeslaken dus past bij jouw matras. Bella Donna is een merk dat meer biedt dan de standaard.  Zo hebben de hoeslakens van Bella Donna niet alleen rondom elastiek, maar het jersey breisel spant zich zowel in de breedte als de lengte waardoor het hoeslaken dus altijd mooi strak ligt zonder plooien. Bella Donna heeft ook hoeslakens speciaal ontwikkeld voor toppers en splittoppers. Want er is niets zo vervelend als een hoeslaken dat je topper bij elkaar trekt. De speciale topper hoeslakens van Bella Donna hebben een minder hoge hoek waardoor deze uitstekend om iedere topper past. Ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in 54 kleuren.

Wat is een splittopper hoeslaken precies?

Je hebt thuis een splittopper, een topper met aan het hoofdeinde een split zodat je de hoofdeindes afzonderlijk van elkaar kan verstellen. Een standaard tweepersoonshoeslaken werkt dan natuurlijk niet. Vandaar dat Bella Donna ook een split-topper hoeslaken heeft ontwikkeld. Dit is een hoeslaken voor jouw verstelbare topper matras. Dit hoeslaken is aan de bovenkant voorzien van een split, zodat de linker- en de rechterhelft van de topper los van elkaar te verstellen zijn. Geen vervelend getrek aan het hoeslaken wanneer jij wilt slapen en je partner nog televisie wilt kijken bijvoorbeeld.

Waarom een splittopper hoeslaken van Bella Donna?

Omdat je een hoeslaken wilt met een perfecte pasvorm dat altijd mooi strak zit. Gemaakt van het fijnste Egyptische katoen en dat extra zacht is door de toevoeging van Aloë Vera. Bella Donna Jersey hoeslakens hebben een prachtige, duurzame kwaliteit. Deze hoeslakens trekken niet, rimpelen niet en laten geen plooien achter. Eenvoudig in de opmaak en met een ongekend slaapcomfort. Bovendien heb je met de hoeslaken van Bella Donna, dankzij het gebruik van getwijnde katoengarens geen vervelende pluisjes (bolletjes) op het hoeslaken.

Bella Donna splittopper Hoeslakens bij Best Linnen

Twijfel je nog tussen de maatvoering of de kleur? Wandel dan gerust eens binnen bij Morgana de Best Noy in Boxmeer. Zowel online als offline vind je hier mensen met kennis. Je kunt het hoeslaken hier ook veilig online kopen en laten thuisbezorgen. Kleurstaaltje opvragen? Ook geen probleem. Bekijk alle kleuren en modellen in onze webshop.

Bekijk ons aanbod splittopper hoeslakens

Neem contact op